Dehari propozohet ministër për investime të huaja, në vend të Shapuriq

0

Tetovë, 23 gusht – Mësohet se Ibrahim Dehari do të jetë ministër i ri për investime të huaja.

Dehari kalon në këtë post pas shkarkimi të Zoran Shapuriq.

Ai është kuadër i BDI-së ndërsa aktualisht është profesor në Universitetin e Tetovës.

Profesori universitar, biznismeni i dalluar dhe ish-ushtari i UÇK-së, nënkryetari i Degës së Tetovës, Ibrahim Dehari është propozimi i Ali Ahmetit për ministër për rregullimin e klimës investuese nga kompanitë vendore.

Me këtë propozim, BDI në ekzekutiv përfaqësohet me dy zëvendës kryeministra, katër ministra dhe katër zëvendës ministra.

 

Comments are closed.