David dhe Victoria Beckham shesin shtëpinë e tyre super luksose për një shumë marramendëse

2

David Beckham dhe familja e tij e famshme po i thonë lamtumirë kompleksit të tyre legjendar Bev Hills, duke e shitur për 33 milionë dollarë.

Çifti blenë pasurinë prej 13,000 metrash katrorë në vitin 2007, gjatë kohës që David nënshkroi një kontratë prej 250 milionë dollarësh me ekipin e futbollit L.A. Galaxy.Në kohën që blenë shtëpinë, çmimi i kërkuar ishte 22 milionë dollarë, shkruan TMZ.

Comments are closed.