Dafina publikon “Désolé por favor”, vjen në trio me Dj Hamida dhe Aymane Serhani

12

Dafina Zeqiri sapo ka publikuar projektin e ri.

Dafina Zeqiri ka lansuar këngën me titull “Désolé por favor”, projekt ky më ndryshe prej atyre që ka sjellë më parë.

Këtë këngë, Dafina e solli në bashkëpunim me DJ Hamida dhe Aymane Serhani, ndërsa ia realizuan një videoklip të veçantë.

Më poshtë mund ta dëgjoni këngën më të re nga Dafina Zeqiri, DJ Hamida dhe Aymane Serhani.

Comments are closed.