COVID-19, Federer mban formën edhe gjatë kësaj periudhe izolimi (VIDEO)

19

Për shkak të pandemisë COVID-19, e njohur ndryshe si koronavirus, ngjarjet sportive në mbarë botën janë anuluar. Edhe turnetë Grand Slam në tenis janë pezulluar për momentin për shkak të kësaj krize globale, shkruan Zëri.info, përcjellë gazeta KOHA.

Megjithatë, sportistët, në veçanti po stërvistin në kushte të improvizuara në shtëpi. Roger Federer po mundohet ta mbajë formën e tij gjatë kësaj periudhe izolimi. Legjenda zvicerane po stërvitet në shtëpi dhe dëshirën e tij për të luajtur tenis nuk e ka zbehur as bora.

Comments are closed.