Courtney nuk i ndahet ushqimit, tani mburret me bikini (FOTO)

64

Kohët e fundit ka zbuluar se nuk hante në mënyrë që të kishte forma sa më të mira, por tani Courtney Stodden ka nisur që të dashurojë ushqimin dhe format e rrumbullakëta që vijnë si pasojë e tij. 24-vjeçarja është fotografuar me bikini të verdhë në Palm Springs, të enjten. Ky bikini i nxirrte në pah format e reja me të cilat ajo mburret shumë edhe në Instagram javët e fundit.