Çmimet e reja të derivateve të naftës

11

Komisioni Rregullator për Energjetikë i ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Sipas vendimit të Komisionit, benzinat lirohen për një dhe një denarë e gjysmë, ndërsa çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i pandryshuar.

Komisioni Rregullator për Energjetikë i ka publikuar çmimet e reja të derivateve të naftës.

Sipas vendimit të Komisionit, benzinat lirohen për një dhe një denarë e gjysmë, ndërsa çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i pandryshuar.

Comments are closed.