Carovska: Platforma, mundësi për modernizimin e arsimit

24

Platforma për ndjekjen e mësimit online paraqet mundësi për vazhdimin e procesit mësimorë gjatë kohës së pandemisë, por edhe hap para drejtë modernizimit të arsimit, tha ministrja e arsimit, Mila Carovska sipas së cilës platforma është shumë efikase dhe shumë praktike për të gjithë që do ta shfrytëzojnë.

Comments are closed.