Carovska: Ndihmojmë qytetarët me rezik social që të punësohen

Shkup, 17 qershor – Kemi vendosur ndihmë minimale të garantuar, ndihmojmë kështu qytetarët me rezik social që të punësohen që definitivisht të dalin nga varfëria, kështu ka paralajmëruar ministrja e punës dhe politikës sociale, Mila Carovska transmeton KOHA.

Ajo ka shtuar se një familje pesë anëtarëshe që ka pranuar ndihmë sociale prej 3.600 denarë tashmë kjo ndihmë do jetë 11 mijë denarë.