Carovska: Inkluzioni i personave me aftësi të kufizuara është prioritet kulmor

7

Shkup, 21 gusht – Ministrja e Punës dhe Politikës Socuale, Mila Carovska sot e vizitoi Qendrën ditore për persona me aftësi të kufizuara në Vinicë ku u takua me shfrytëzuesit dhe punonjësit në qendër.

Ajo, siç kumtoi Ministria dikasteriale, ka theksuar se qendrat ditore të cilat funksionojnë në shumë qytete nëpër shtet janë shumë të rëndësishme për përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara në shoqëri.

Qendrën në Vinicë e vizitojnë 10 persona, për të cilët kujdesen psikolog, defektolog, logoped dhe infermiere.

Comments are closed.