Buzaku: Unë jam kryetar i ri i BFI-së

1

Shkup, 22 prill – Policia e Financiare është futur në zyrat e BFI-së. Ky lajm është kumtuar nga Skender Buzaku, i cili para gazetarëve tha se është reisi i ri BFI-së në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Për detaje tjera, Buzaku ka deklaruar se do të prononcohet nesër, njofton KOHA.

“Kemi çuar letër deri te Policia Financiar për të kontrolluar punët e BFI-së, financat e tyre dhe mënyrën e punës. Kryetari i ri në bazë të akteve të brendshme dhe vendimit të Gjykatës, jam unë”, tha Buzaku para mediave. (koha.mk)

Comments are closed.