Burri në Prishtinë vret bashkëshorten, më pas edhe veten

9

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur para disa minutave në Prishtinë afër “Taukbahqes” më saktësisht në ish-rrugën “Bledi”.

Dyshimet e para janë se një person ka vrarë bashkëshorten e tij me armë zjarri dhe më pas ka vrarë edhe veten.

Dyshohet se personi që ka kryer këtë krim ka qenë i moshës së moshuar.