Burri dhuron organet, mjekët me lot në sy i bëjnë homazhe (FOTO)

I rrethuar nga dhjetëra mjekë, familjarë dhe miq, ky njeri u kthye në një dhuratë e pabesueshme për jetën.

 

Videoja prekëse tregon se si 53-vjeçari që pranoi të dhurojë organet e tij për të shpëtuar të tjera jetë njerëzish respektohet nga stafi i spitalit mbi shtratin e vdekjes.

Është ende e paqartë se çfarë organesh dhuroi viktima, por pamjet janë shumë emocionuese. Mjekët e respektojnë parakalimin në heshtje dhe në sythe tyre ka lot për bamirësinë që ka treguar ky njeri.