Burg përjetë për infermierin që vrau mbi 100 pacientë

2

42 vjeçari u injektonte pacientëve ilaçe vdekjeprurëse, pastaj bënte heroin duke u përpjekur t’i shpëtonte. Gjykata gjermane e ka dënuar infermierin Nils Hegel, 42 vjeç, me burgim të përjetshëm. “Mendja njerëzore e ka të pamundur ta kuptojë arsyen e këtyre krimeve”, i tha gjykatësi teksa i jepte dënimin. Viktimat e tij varionin nga 34 deri në 96 vjeç. Ai u akuzua për mbi 100 vrasje, por pranoi vetëm 43 prej tyre, dyshoi për 5, dhe për 52 të tjera tha se nuk i mbante mend nëse i kishte vrarë ai apo jo

Comments are closed.