Bullgaria më 15 qershor heq të gjitha kufizimet

22

Sofje, 4 qershor – Duke filluar nga 15 qershori, Bullgaria do të heqë të gjitha kufizimet kundër koronavirusit duke përfshirë dhe detyrimin e përdorimit të maskës në hapësira të mbyllura publike, njoftoi qeveria.

Task Forca për Koronavirusin, e themeluar 100 ditë më parë, do të vazhdojë punën, por nuk do të japë më konferenca të përditshme për shtyp.

Comments are closed.