Britaniku 37-vjeçar dënohet me tri vjet burgim për dhunim seksual të pulave, përfshirë një të ngordhur

92

Një burrë nga Britania është dënuar me tri vjet burgim pasi bëri marrëdhënie seksuale me pula të shtëpisë, përderisa bashkëshortja e kishte incizuar duke e kryer aktin.

Rehan Baig, 37 vjeç, ishte incizuar gjithashtu duke kryer marrëdhënie seksuale me një pulë që kishte ngordhur, shkruan Mirror.

Kjo shkelje ishte zbuluar kur Agjencia Kombëtare e Krimeve e kishte zbatuar një urdhër kërkimi në shtëpinë e këtij burri në Bradford në korrik të vitit të kaluar pas informacioneve se ai kishte fotografi të ndjeshme të fëmijëve.

Nga shtëpia e tij ishin konfiskuar pajisje kompjuterësh dhe në to ishin gjetur 49 fotografi të ndjeshme të fëmijëve.