Braktis futbollin për t’u marrë me filma pornografikë (FOTO)

Janë jo të paktë ata të cilët heqin dorë nga një ëndërr për të nisur një karrierë të re. Rasti i fundit është i futbollistit Davide Iovinella. Italiani 24-vjeçar, futbollist në Seria D, ka lënë futbollin për t’u futur në industrinë e filmave pornografikë. Ai tashmë do jetë një aktor filmash për të rritur. 24-vjeçari mori pjesë në një audicion ku ishin 3 mijë vetë të pranishëm dhe u përzgjodh nga regjisori Rocco Siffredi. Iovinella në botën e pornografisë do njihet me emrin Davide Montana.