Borxhet në ndërmarje, Kaba takon Selamin

147

Shkup, 11 qershor – Drejtori i NPK Standard – Dibër, Burim Kaba sot ka realizuar një takim pune me zëvendësdrejtorin e DAP, Abdulselam Selamin.

Takimi ka qenë në frymë të iniciativës nga ana e drejtorit Kaba, i cili iniciativën për takime me funksionarë të lartë e ka nisur për faktin se ndërmarja të cilën ai e menaxhon, disponon me borxhe, dhe për gjetjen e një zgjidhje në këtë drejtim.

Madje, takimet e tilla bëhen thuajse për të gjitha ndërmarjet komunale për shkak se shumica prej tyre gjenden në gjendje të vështirë funksionimi.