“Bomba” të reja në të cilat Mickoski bisedon me tetë deputetët e pavarur për Ligjin e PP-së

110

Shkup, 12 korrik – Në ditën e fundit të fushatës zgjedhore në kanalin Jutjub u paraqitën  incizime të reja  në të cilat dëgjohet se si lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovski  ka pasur takime të fshehta me tetë deputetët e përjashtuar  të cilët i ka bindur  të mos votojnë për Ligjin e Prokurorisë Publike.

Micovski u thotë deputetëve se pushteti dëshiron në mënyrë ilegale t’i dërgojë rastet nga Prokuroria Speciale Publike në Prokurorinë Publike dhe potencon se pushteti  ka për qëllim  të vazhdojë me shantazhet dhe presionet ndaj  kundërshtarëve.

Në një incizim, Mickoski u flet  se si ai ka thënë  në të gjitha  komitetet  komunale partiake të mos i sulmojnë  deputetët e pavarur,  ndërsa në një incizim tjetër dëgjohet se si u thotë se do të vjen dita  kur do të zbulohet e vërteta dhe se ata dhe deputetët do të munden pas zgjedhjeve ta zbiulojnë  të vërtetën e opinionit. 

Comments are closed.