Bojan Jovanovski ankohet për gjendjen e tij shëndetësore, kërkon t’i hiqet paraburgimi

“Gjendja ime shëndetësore nuk është e mire, kam dëmtime që më janë shkaktuar gjatë operacionit të lukthit”, deklaroi Boki 13.

Edhe avokati i tij kërkoi heqjen e masës së paraburgimit nën arsyetimin se klienti i tij është i sëmurë, dhe se ka nevojë të shtrihet në spital për kurim.