Bogojeski: Në këto moment historike, pushteti e opozita duhej të ishin bashkë

10

Shkup, 18 tetor – Në një shtet normal në këto moment historike, liderët e pushtetit dhe opozitës do të ishin së bashku, shpinë për shpine në mbrojtje të interesave nacionale, bashkë do të kishin udhëtuar dhe luftuar në Bruksel që të tregojnë bashkim nacional kur bëhet fjalë për integrimin e vendit në BE, kështu ka shkruar Bogojeski në një postim të tij të fundit.

‘Nuk do të duhej të shfrytëzohet ky moment i rëndësishëm për interesa politike dhe të fitohet në krah të vendlindjes. E respektoj luftën deri në fund e madje sikur të humbim, nuk respektoj kalkulimet në shpinë dhe llogari të interesit të qytetarëve’, shkruan mes tjerave ai.

Во нормална држава, во вакви историски моменти, лидерите на власта и опозицијата ќе беа заедно, рамо до рамо во одбрана…

Publiée par Петар Богојески – Petar Bogojeski sur Jeudi 17 octobre 2019

Comments are closed.