Bllazhevska: Nuk kemi të dhëna për të kaluarën, nuk dimë sa jemi

Shkup, 15 janar – Gazetarja Maja Bllazhevska e ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat, tha se në dekadën e fundit nuk u është dhënë përgjigje shumë pyetjeve me rëndësi, si për shembull se sa jemi dhe sa janë larguar nga vendi.

Sipas saj, pa pasur të dhëna, shifra, nuk kemi çfarë të marrim si pikë reference ku kemi qenë dhe ku jemi.(koha.mk)