Bisedë telefonike Trump-Macron për Iranin

Presidenti amerikan, Donald Trump dhe homologu i tij francez, Emmanuel Macron diskutuan sot në një bisedë telefonike për dosjen iraniane, në situatën që tensionet mes SHBA-së dhe Iranit janë rritur ndjeshëm.

“Dy krerët kanë folur për përpjekjet që po zhvillohen për të garantuar që Irani të mos pajiset me armën bërthamore”, njoftoi Shtëpia e Bardhë në një deklaratë të shkurtër në lidhje me këtë bisedë.