Bigi dhe Benxhi djegin skenën me projektin ‘Criminel’

Dy këngëtarët e njohur nga Tetova, Bigi dhe Benxhi kanë sjellë duetin e tyre të parë të titulluar ‘Criminel’. Një këngë e lehtëe rrymës rap/hip-hop ku të dy artistët shfaqin talentin e tyre. Me tekst nga Bigi dhe Benxhi beat nga Gheral, video është finalizuar nga Alvision.