Bien dyshimet, koronavirusi nuk ka lidhje me temperaturat

230

Instituti i Shëndetit Publik i Tiranës i ka dhënë fund dyshimeve se në zonat klimatike të nxehta apo të lagështa nuk përhapet koronavirusi pasi shkruan se COVID- 19 mund të transmetohet në çdo zonë të mundshme të globit. ISHP thotë se pavarësisht klimës ku janë qytetarët duhet të marrin masat si larja e duarve me ujë dhe sapun.

Comments are closed.