Besir Dehari, kandidat i BDI-së për komunën e Bogovinës

131

Kandidat i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI) për kryetar i komunës së Bogovinës, do të jetë Besir Dehari. Propozimi që Besir Dehari të jetë kandidat i BDI-së për Komunën e Bogovinës është mbështetur unanmisht nga strukturat partiake të BDI-së në Bogovinë dhe pritet zyrtarizimi edhe nga kryesia qendrore e BDI-së.

Comments are closed.