Berlini tipik: Këto dhjetë pika turistike duhet vizituar

Pikat turistike zakonisht janë objekte ose ndërtesa që e bëjnë një qytet të pagabueshëm, njofton Klan Kosova.

Këtu janë top dhjetë objektet më të bukura që njihen edhe botërisht të kryeqytetit gjerman, Berlinit.

Porta e Brandenburgut

Ndërtesa e Reichstag

Katedralja e Berlinit

Ndërtesa e TV dhe e Orës Botërore

Checkpoint Charlie

Galeria e Anës së Lindjes

Ndërtesa e Fitores

Kisha Përkujtimore e Kaiser Wilhelm 

Sinagoga e Re

Njeriu molekulë