Beni Ganc e ktheu mandatin për formimin e qeverisë së re në Izrael

4

Tel Aviv, 20 nëntor – Beni Ganc, lideri i partisë izraelite të qendrës “Kaltër dhe Bardhë” e ktheu mandatin për formimin e qeverisë së re izraelite, pasi nuk arriti në afatin e dhënë që të grumbullojë një numër të mjaftueshëm të vendeve të deputetëve në koalicionin e qeverisë të mbështetur nga koalicioni qeveritar, transmeton gazeta KOHA.

Me këtë vendim hapet rruga për zgjedhje të reja në vend për t’u plotësuar 120-të vendet në Kneset.

Këto do të jenë zgjedhjet e treta parlamentare për më pak se një vit, thekson Agjencia.(koha.mk)

Comments are closed.