Belgjika zgjat ndalimin e udhëtimeve deri më 18 prill

47

Belgjika ka zgjatur ndalimin e udhëtimit që nuk është i nevojshëm jashtë vendit deri më 18 prill, duke përfshirë pushimet e Pashkëve.

Kështu tha sot kryeministri Alexander De Croix.

Pas takimit mbi pandeminë me krerët e qeverive rajonale, kryeministri belg prezantoi gjithashtu një kalendar për lehtësimin e kufizimeve.

Zbutja parashikon rihapjen graduale të kafeneve dhe restoranteve dhe sallave të ekspozitave nga maji.