Begoviq: Të ketë sigurim dhe video xhirim në qendrat shëndetësore

8

Shkup, 18 shtator – Të vendoset sistem për mbrojtjen fizike të mjekëve në gjithë qendrat klinike, qytetarët duhet të edukohen për rolin e tyre, ndikimin dhe mundësinë tek mjekët, të kuptojnë se janë të pafuqishëm ndërsa personeli mjekësorë të betohet në kodin etik.

Kjo si tha kryetari i sindikatës Goran Begoviq është një nga shkaqet për tejkalimin e problemit ndaj mjekëve.

‘Sipas sindikatës ka pasur shumë sulme gjatë kësaj periudhe ndaj personelit mjekësorë dhe kështu ministria duhet të ndërmerë masa’, paralajmëron ai.(koha.mk)

Comments are closed.