Beatrix Ramosaj dhe e ëma e hedhin nga një foto provokuese

Nënë e bijë, të dyja në plazh.

Antigona dhe Beatrix Ramosaj kanë hedhur fotografi në llogaritë e tyre nga vendi ku po pushojnë, shkruan Syri Kosova.

Ndonëse foto të ndara, ato kishin një të përbashkët: Ekspozimi më shumë se sa që duhet i gjoksit.
Por, padyshim që më bukur në foto duket Beatrix!