BE kërkon vendet anëtare t’ua shpjegojnë qytetarëve çfarë është distanca sociale

9

Bashkimi Evropian sot kërkoi prej vendeve anëtare më mirë t’ua shpjegojnë qytetarëve të tyre se çfarë është distanca sociale dhe rregullat higjienike. Kërkesa është me qëllim që të parandalohet vala e dytë e koronavirusit.

Javëve të kaluara në vendet-anëtare të BE-së është vërejtur numër i rritur i personave të infektuar me Kovid-19 ndërsa gjithashtu është regjistruar edhe rritje e personave të sapo infektuar në nivel ditor.

Comments are closed.