Basha paralajmëron protestën e radhës për 25 maj

2

Ka përfunduar mbledhja e kryedemokratit Lulzim Basha me kryetarët e degëve të PD-së, transmeton Dita.

Sipas mediave, protesta e radhës është diskutuar të mbahet në 25 maj. Basha do ta konsultojë datën me kryetarët e djathtë të bashkive, me ish grupin parlamentar dhe këshillin kombëtar. Kujtojmë se më herët Basha takoi aleatët opozitarë.

Comments are closed.