Banorët e Kopanicës nesër pa ujë

Shfrytëzuesit e fshatit Kopanicë të Shkupit nesër, prej orës 9, do të kenë shtypje të vogël ose ndërprerje të furnizimit me ujë. Siç informon QRMK – Shkup ndërprerja është për shkak pastrimit dhe hedhjes së klorit në rezervuarin Kopanicë. Ndërprerja do të zgjas deri në përfundimin e pastrimit.