Banorë të Negorcit janë rrahur në Shkup

18

Shkup, 3 nëntor  – Tre banorë  të fshatit Negorci të Gjevgjelisë, N.B. me xhaxhain e tij K.B. (53) dhe vëllain e tij G.B. (56),  janë sulmuar fizikisht nga një grup personash të panjohur në lagjen Aerodrom të Shkupit. Rastin në polici e ka denoncuar N.B. (33) mbrëmë në ora 03:30. Ndërmerren masa për zbardhjen e plotë të rastit.

Comments are closed.