Banderola për Hashim Thaçin në Vlorë, Idrizi: Idiotësi! Do të plaste Lufta e Tretë Botërore nëse nuk e hiqnim

153

Pas disa minutash pezullimi të takimit Flamurtari-Luftëtari për shkak të dy banderolave të vendosura në mbështetje të presidentit të Kosovës Hashim Thaçi dhe Drenicës, klubi vlonjat vendosi të heqë banderolën në mbështetje të presidentit të Kosovës, i cili është thirrur nga Gjykata e Hagës të dëshmojë për krimet e Luftës në Kosovë.