Ballina e gazetës Koha në tortë festive

Aktorja Drita Kaba Karaga në një postim të saj në Fejsbuk ka uruar ditëlindjen e babait të saj. Është interesante se pjesë dekorative e tortës për ditëlindje është edhe ballina e gazetës Koha, që tregon se z. Kaba e kemi lexues të rregullt të gazetës sonë. Redaksia e gazetës Koha z. Kaba i dëshiron jetë të gjatë dhe të lumtur.