Balerinat kërcim lakuriq (FOTO)

29

Një fotograf ka kapur hirin dhe bukurinë e kërcimit në një seri fotografish që të lë pa frymë. Omar Z. Robles ka fotografuar balerinët duke kërcyer lakuriq në New York. 37 vjeçari lejoi kërcimtarët të tregonin historitë e tyre me trupat e tyre. Në serinë e fundit të fotografive, titulluar “Bare Sky Dance”, Omar tregon një anë të prekshme të artit të vallëzimit, duke e bashkuar me mjedisin urban dhe të ashpër të New York.

Comments are closed.