Bajden: Tramp është e domosdoshme të revokohet

4

Uashington, 9 tetor – Demokrati i Dhomës Përfaqësuese, Xho Bajden deklaroi se presidenti amerikan Donald Tramp duhet t’i nënshtrohet impiçmentit, duke shtuar se ai e ka “tradhëtuar kombin” dhe e ka shkelur betimin që e ka dhënë kur ka shkelur në funksion.

“Që të ruhet Kushtetuta jonë, demokracia jonë, integriteti ynë kryesore, ai duhet të revokohet, theksoi Bajden para ithtarëve të tij në Nju-Hempshir.

Ish-nënpresidenti i SHBA-së disa herë u akuzua, pa dëshmi të drejtpërdrejta nga Trampi për korrupsion.(koha.mk)

Comments are closed.