Bajame për një kujtesë më të mirë

11

Bajamet përmirësojnë kujtesën dhe fuqinë e trurit. Ato janë të pasura me antioksidantë dhe acide yndyrore Omega-3, të cilat janë fantastike për kujtesën dhe për shëndetin e syve. Lëni pesë deri në dhjetë bajame të qëndrojnë në ujë dhe të nesërmen grijini në mikser pa lëkurë. Masën e përfituar ziejeni duke e bashkuar me një gotë qumësht. Shtoni mjaltë dhe pijeni çdo ditë për 30-40 ditë.

Comments are closed.