BABAI MONSTËR: Rrahu për vdekje të birin dhe ia hodhi derrave trupin e tij (FOTO)

43

Michael A Jones, 46 vjeç, nga Piper, Kansas, u shpall fajtor për këtë vrasje të shkallës së parë të së birit Adrian Jones. Ai u shpall fajtor ditën e hënë për dhunimin fizik të djalit të tij 7-vjeçar. Ai e rrahu të birin për vdekje dhe më pas trupin e tij ia hodhi derrave për të ngrënë. Të dy prindërit e vogëlushit të vdekur u dënuan me burgim të përjetshëm pa patur mundësinë të shfajësoheshin. Mbetjet e djaloshit u gjetën në një hangar jashtë shtëpisë ku ai jetonte së bashku me gruan e tij Heather dhe 8 fëmijët e tyre që varionin nga mosha 1-11 vjeç. Brenda shtëpisë u gjendën video pornografike, minj të vdekur dhe shiringa.

Comments are closed.