Babadimri në Irak (FOTO)

Në qytetin e vjetër dhe pothuaj të shkatërruar të Irakut Mosul , të rinj veshur me kostume të babadimrit kanë shpërndarë pako dhurata për fëmijë. Pak e jashtëzakonshme për këtë vend e edhe për këtë qytet. Shikoni fotot: