Autobusin e vjetër e shndërruan në shtëpi banimi, rezultati më shumë se befasues! (FOTO/VIDEO)

57

Mira dhe Jeremy Thompson, para disa vitesh kishin blerë një autobus që përdorej për transportimin e nxënësve dhe kishin vendosur që atë të shndërrojnë në një shtëpi të vogël. Siç shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi, shtëpia e tyre e vogël, me rrota, ka një tualet shumë funksional. Thuhet se ky dizajn i vogël i shtëpisë ka shumë karakteristika të ruajtjes së hapësirës që nuk janë parë në shtëpitë e tjera të vogla në rrota. Për shembull dhoma e gjumit, mund të mbyllet nëse dikush me të vërtetë ka nevojë për privatësi. Ky projekt i vogël u ndërtua në një buxhet shumë të vogël. Kjo u bë e mundur duke përdorur shumë materiale të ricikluara dhe gjithashtu duke projektuar vetë atë. Thënë shkurt, ata e kanë rregulluar çdo gjë për shijen e tyre, dhe rezultati është befasues.

 

 

Comments are closed.