Lista Serbe, gati të marrë pjesë në zgjedhjet e reja

Lista Serbe u shpreh e gatshme të marrë pjesë në zgjedhjet e reja në veri të Kosovës, por për këtë ka dy kushte.Forca më e madhe politike e serbëve në Kosovë kërkon tërheqjen e forcave speciale të policisë nga zonat veriore dhe formimin…

ESHS: Bie numri i martesave

Sipas Entit Shtetëror të Statistikave, vitin e kaluar në Maqedoninë e Veriut janë lidhur gjithsej 12.882 martesa, që është 2,4 për qind më pak se një vit më parë. Më së shumti martesa, 1.851 ose 14,4%, janë lidhur në muajin gusht, ndërsa…

Pendarovski ndryshon mendje për kushtetutën

Presidenti Stevo Pendarovski e arsyeton ndryshimin e qëndrimit të tij lidhur me hyrjen në Kuvend të ndryshimeve. Edhepse kishte thënë se paraprakisht për këtë nevojitet të sigurohen dy të treta e votave, Pendarovski tani mendon ndryshe. Në…