Regjim i veçantë i komunikacionit sot në Shkup

Për shkak të manifestimeve që do të zhvillohen me rastin e festës fetare të krishterëve ortodoks, policia rrugore nga SPB Shkup do të caktojë regjim të komunikacionit në rrethinë e qendrës së Shkupit si dhe në komunën Gjorçe Petrov.Siç…

Kodra e Diellit pak borë por me shumë turistë

Ski Qendra në Kodrën e Diellit, megjithëse aktualisht nuk ka centimetrat minimale të borës për fillimin e sezonit të skijimit, përsëri e mbushur me vizitorë. Edhe pse disa centimetra borë qytetarët vizitojnë Kodrën e Diellit ku kalojnë për…

Droga si qallëm dhe si varshmëri!

Nëse bëni një hulumtim të rastit, të gjithë bashkëbiseduesit e drejtojnë gishtin nga organet shtetërore, të cilët po tregohen tepër indiferent ndaj këtij fenomeni devijant. Ka plot rrëfime që fillojnë dhe mbarojnë me histori absurde të…

Majko: Liria e Kosovës ishte edhe e shqiptarëve

Ish-kryeministri shqiptar, Pandeli Majko, që mbante postin më të lartë në një periudhë të vështirë të shqiptarëve, atë të luftës së Kosovës, kërkoi që shqiptarët e Kosovës mos ta falënderojnë edhe shumë.Ai, në akademinë solemne…