INTERVISTË ME PRESIDENTIN E FFM-së, Muamed Sejdini

Si e sheh idenë për formimin e Superligës Evropiane? Çfarë ka bërë Federata për klubet futbollistike të vendit gjatë kohës së pandemisë? A kishte hamendje rreth vazhdimit të kontratës së Igor Angellovskit?https://youtu.be/bNhLysonHhU…

Martesa në kohën e pandemisë

Pse kurorëzimet u përgjysmuan vitin e kaluar? Ndikoi pandemia në uljen drastike të martesave? Do t’i rikthehemi normalitetit, apo trendet do të vazhdojnë ritmin negativ ? Janë kushtet që i detyrojnë njerëzit të mos martohen, pasiguria…

Librat diskriminues, në vite në duart e nxënësve

Librat diskriminues, në vite në duart e nxënësve Do të vazhdojë spastrimi i përmbajtjeve diskriminuese në tekstet shkollore? Pse këto libra ishin kaq gjatë në duart e nxënësve? Në ciliësinë e librave ndikoi edhe financimi dhe kontrolli jo i…

Enver Idrizi: Maqedonia nuk është vetëm e maqedonasve…

"Maqedonasit nuk mund të ma marrin të drejtën për shtetësi, unë këtu kam lindë e kam jetu. Nuk kam dashur të bëj shumë zhurmë, por nëse duhet - do të bëjë dhe zhurmë... I kam 6 nënshtetësi që mi kanë dhënë për një sekondë, ndërsa vendi im…