Janë sanksionuar 331 qytetarë për mosmbajtje të maskës

Shkup, 19 janar – Gjithsej 331 kundërvajtje për mosmbajtje të maskës mbrojtëse në fytyrë janë shqiptuar gjatë 24 orëve në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për  mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë,…

Ditët e fundit të Trampit në Shtëpinë e Bardhë

Uashington, 19 janar – Presidenti i SHBA-së, Donald Tramp dhe zonja e parë, Melani po i kalojnë ditët e fundit në paketimin e valixheve dhe gjërave të tjera personale dhe më së voni deri të mërkurën në ora 12.01 minutë sipas kohës së…