[adning id="476476"]

Trumpi i braktisur, buzë shkarkimit

Teksa kanë mbetur vetëm edhe 13 ditë deri në përfundimin e mandatit të tij zyrtar, zëvendëspresidentit Mike Pence i janë adresuar thirrjet për ta aktivizuar Amendamentin 25 të Kushtetutës për largimin e Trumpit, ose në të kundërtën punën në…

Ligji për shtetësi bashkon shqiptarët

Në Maqedoninë e Veriut, vazhdimisht ka pasur reagime nga qytetarët të cilët kanë qenë pa shtetësi. Ata janë ankuar për refuzimin e tyre nga institucionet edhe pse me vite të tëra jetojnë në Maqedoninë e Veriut. Ka raste kur gjysma e…

Kamp shtëpizat e Liqenit të Treskës, në shitje!

Përderisa autoritet e Komunës së Sarajit janë në pritje të vendimit të Qeverisë, që Liqeni i Treska të shpallet Zonë e Lirë Turistikë, qytetarët të cilët i posedojnë kamp shtëpizat në këtë vend për rekreacion kanë filluar t’i largojnë. Një…

Bombolat e gazit të rrezikshme për jetën e qytetarëve

Urim HASIPITetovë, 8 janar - Ndonëse është ulur dukshëm numri i zjarreve që shkaktohen nga përdorimi i bombolave të gazit për nevojat e amvisërive dhe të lokaleve të ndryshme afariste, megjithatë kompetentët apelojnë për më shumë…