Faleminderit Putin që po forcon NATO-n!

Tani kufiri i Rusisë me NATO-n do të trefishohet, nga 316 në 952 milje. Putini nuk ka askënd tjetër për të fajësuar përveç vetes. Mirë, Vladimir. Faleminderit për forcimin e NATO-s. Sikur çmimi, i matur në dhimbjen dhe vuajtjen e Ukrainës,…

Edhe Google me orë inteligjente

Google prezantoi këtë javë produktet më të reja, telefonin inteligjent Pixel 7, Pixel Watch dhe Pixel Buds Pro. Prezantimi u bë në Amfiteatrin Shoreline, ku zhvilluesve iu dha më shumë informacion rreth punës me platformat e Google. Një…

“E dashura” e Picassos shitet për 67.5 milionë…

Piktura e Pablo Picassos e vitit 1932 “Femme nue couchée” u shit për 67.5 milionë Dollarë në ankandin e  Sotheby’s në Nju Jork, shitja më e fundit e madhe në ankand për artin e të ashtëquajturës periudhës së tij blu. Çmimi i së martës është…

Çfarë duhet të dini përpara se t’i merrni vitaminat!

Të kuptoni mirë nevojat shëndetësore dhe të diskutoni opsionet me mjekun tuaj, është pikënisja. Pra, nëse trupi juaj është i ndjeshëm ndaj kafeinës ose stimuluesve të ngjashëm, atëherë do të ishte mirë të zgjidhnit diçka që përmban më shumë…