Filloi zbatimi i procesit të verifikimit në Gjyqësor

Shkup, 28 shtator - Me hapjen e Kapitullit 23, që ka të bëjë me sistemin gjyqësor dhe të drejtat themelore, Maqedonia edhe formalisht ka nisur procesin e verifikimit të njohur si “screening”, që paraqet fillimin e fazës finale të…

Nga një nëntori starton linja ajrore Athinë-Shkup

Athinë, 28 shtator  - Me fluturime dy herë në javë, çdo të martë dhe të enjten, që nga 1 nëntori, Athina dhe Shkupi do të  lidhen me aeroplan përmes kompanisë ajrore greke "Aegean Airlines", raporton korrespondentja e MIA nga Athina, sipas…

Gjykimi për rastin “Tamara”, vazhdon pas një muaji

Shkup, 28 shtator - Gjykimi për rastin e vdekjes së Tamara Dimovskas nga Velesi, për të cilin akuzohen 12 persona për punë të papërgjegjshme, do të vazhdojë më 29 tetor.Me kërkesë të mbrojtjes gjykatësi Marin Stanevski e shtyu seancën…