Austria i pezullon udhëtimet për në Kinë deri më 9 shkurt

4

Vjenë, 29 janar – Linja ajrore kombëtare austriake AYA, i ndërpreu të gjitha fluturimet për në Kinë nga sonte deri më 9 shkurt.

Më parë, “Lufthanza” gjermane dhe “Cvisi” zviceran i ndërprenë fluturimet në drejtim të Kinës për shkak të koronavirusit të ri.

Nga Austria, fluturimi i fundit për në Kinë, deri më 9 shkurt, do të jetë sonte, ndërsa sigurohet kthimi i aeroplanit dhe ekuipazhit.

Më pas, fluturimet do të ndërpriten për shkak “arsyeve operative” qëndron në kumtesë.(koha.mk)

Comments are closed.